Op te gekke events bieren van Brouwerij Homeland drinken? Houd onze Homeland events agenda dan goed in de gaten. Hier houden wij je graag op de hoogte van onze aankomende events, waar jij al eerste onze nieuwste bieren proeft! Geef je op voor de Homeland nieuwsbrief om alle festival en ander nieuws direct in je postbus te ontvangen en vergeet Homelanding niet in je agenda te zetten.  >>

Homeland Events

ADP_9196-bewerkt

Beer ‘n Rhythm Jamsessies

Iedere laatste donderdag van de maand vindt bij Pension Homeland Beer ‘n Rhythm plaats. Reserveer voor €34,50 per persoon een chefsmenu en geniet voor €12,50 van een bijpassend bierarrangement van Brouwerij Homeland. Na het diner mag er uiteraard gejamd en gedanst worden. Reserveer hier een tafel! 

Het Brouwerij Homeland X Het Scheepvaartmuseum Speciaalbierfestival

Deze ongekende samenwerking tussen Het Scheepvaartmuseum en Brouwerij Homeland belooft twee dagen vol magische ontdekkingen. Een betoverende wereld van vernieuwende speciaalbieren, culinaire meesterwerken, boeiende exposities, livemuziek en eindeloos festival plezier. Een unieke ervaring op een van de meest iconische locaties van de stad, de prachtige overdekte binnenplaats van het Scheepvaartmuseum. 

Op 8 & 9 maart 2024 vond de eerste editie plaats van Het Speciaalbier festival. Houd onze eventpagina in de gaten voor de bekendmaking van de data in 2025.

brouwerij-homeland-events-speciaalbierfestival-2024 - Homelanding festival

Homelanding festival

Dit jaar vindt het Homelanding event plaats van 17 t/m 21 juli op het helikopterveld op het Marineterrein in Amsterdam. Blokken in je agenda dus! Geniet van livemuziek, lokale bieren, heerlijk eten en nog veel meer. Voor dit zomerse feest hebben Brouwerij Homeland en de Cantina Mobilé de handen ineengeslagen om samen de zomer in te luiden!

Maar liefst vijf dagen lang geniet je van de leukste activiteiten, beste muziek uit Amsterdam en omstreken en heerlijke Brouwerij Homeland bieren. Houd de website van Homelanding in de gaten voor het programma van dit jaar en we hopen je daar te zien.

Hadden we al gezegd dat toegang GRATIS is?

Homelanding festival

De bieren van Brouwerij Homeland

Algemene Voorwaarden     Privacy       |    Designconnection    |    © 2020 Brouwerij Homeland
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0