onze brouwerij

previous arrow
next arrow
Slider

Homeland Brouwerij werkt vanuit een rijke geschiedenis en historisch besef aan een eigentijdse organisatie en producten. Met een onafhankelijke eigenzinnigheid, willen we onze klanten uit alle windstreken verrassen met een nieuwe wereld van bier.

De brouwerij

Bij Brouwerij Homeland is het prettig thuiskomen voor iedere bierliefhebber. Onze brouwerij is gevestigd op het voormalige Marine terrein in Amsterdam, een historische locatie waar wij ons als vrijbuiters en avonturiers volledig thuis voelen. Sinds 2016 werken we hier aan een hypermoderne brouwerij waar ambacht, innovaties en brouwpassie de basis leggen voor een bijzondere reeks craftbieren.

Maak kennis met onze brouwers

Stoere kerels met liefde voor de smaak en de ketels, die het avontuur niet schuwen in het ontwerpen van onze ambachtelijke craftbieren. Samen met de rest van de crew zorgen ze dat de brouwpassie altijd geproefd kan worden in ons bier.

Het team van Homeland

Brouwproces

Bij Homeland koersen we bij het brouwen op gevoel, kennis en het avontuur. Onze brouwers laten zich graag inspireren door de nieuwste brouwtechnieken, ingrediënten en alternatieve processen, die bijdragen aan de ultieme smaaksensatie voor alle ambachtelijke bieren die we bij Homeland brouwen. 

Zakelijk

Brouwerij Homeland bedient een rijke vloot aan klanten, van retail tot horeca. Iedere klant krijgt bij ons een persoonlijke benadering waarin we behoeften en producten maximaal op elkaar afstemmen. Onze zakelijke roerganger Jacco weet alles van Brouwerij Homeland én de zakelijke kanten van het verhaal. Bel hem gewoon eens op, op +31 6 38959383!

Portetfoto Jacco den Hartog

Waar te koop

De craftbieren van Brouwerij Homeland zijn op verschillende locaties verkrijgbier. In de horeca, in het schap van supermarkten en bierspecialisten en natuurlijk rechtstreeks in onze eigen brouwerij op het Marine terrein in Amsterdam. Kijk hier voor een overzicht van onze verkoopkanalen en sleep onze avontuurlijke smaak naar binnen!

de bieren van brouwerij homeland

Algemene Voorwaarden     Privacy       |    Designconnection    |    © 2020 Brouwerij Homeland
Mandje - verkoop per 12 blikken
There are no products in the cart!
Naar winkel
0