Brouwerij Homeland werkt vanuit een rijke geschiedenis en een historisch besef aan een eigentijdse brouwerij en bierassortiment. Met een onafhankelijke eigenzinnigheid verrassen we onze klanten uit alle windstreken met de verrassende nieuwe craftbieren. >>

onze brouwerij

_ADP4586-bewerkt

Over Brouwerij Homeland

In 2015 zijn Koen Vollaers en Joost Carlier op de oude Marinewerf in hartje Amsterdam een brouwerij begonnen waar het voor iedere bierliefhebber prettig thuiskomen is; Homeland. Eind 2017 heeft brouwerszoon Bart Maes zich door dit illustere duo dronken laten voeren en was het driemanschap een feit. Als hedendaagse vrijbuiters en avonturiers voelen zij zich helemaal thuis op deze historische locatie waar inmiddels een hypermoderne brouwerij is neergezet. Ambacht, innovatie en brouwpassie zorgen hier voor een bijzonder assortiment aan bieren dat elk jaar weer uitgebreid en verbeterd wordt.

Oprichters van Brouwerij Homeland.

De brouwers van Brouwerij Homeland

Stoere kerels met liefde voor smaak en brouwketels die het avontuur niet schuwen bij de receptuur en het brouwen van onze ambachtelijke craftbieren. Samen met de rest van de bemanning zorgen de brouwers dat de brouwpassie altijd te proeven is in onze bieren. En met succes! Dit jaar hebben onze bieren 2 gouden en 2 zilveren medailles gewonnen bij The Dutch Beerchallenge! We waren de brouwerij met de meeste medailles. Proost!

Het team van Brouwerij Homeland craftbieren

Brouwproces

Brouwproces Brouwerij Homeland craftbieren

Bij Brouwerij Homeland koersen we bij het brouwen op gevoel, kennis en het avontuur. Onze brouwers laten zich graag inspireren door de nieuwste brouwtechnieken, ingrediënten en alternatieve processen, die bijdragen aan de ultieme smaaksensatie voor alle ambachtelijke bieren die we bij Homeland brouwen. 

Zakelijk

Brouwerij Homeland bedient een rijke vloot aan klanten, van retail tot horeca. Iedere klant krijgt bij ons een persoonlijke benadering waarin we behoeften en producten maximaal op elkaar afstemmen. Onze zakelijke roerganger Jacco weet alles van Brouwerij Homeland én de zakelijke kanten van het verhaal. jacco@brouwerijhomeland.nl

Portetfoto Jacco den Hartog

Waar te koop

De craftbieren van Homeland zijn op verschillende locaties verkrijgbaar. In de horeca, bij bierspecialisten en natuurlijk rechtstreeks in onze eigen brouwerij op het Marine terrein in Amsterdam. Kijk hier voor een overzicht van onze verkoopkanalen en sleep onze avontuurlijke smaak Homeland bieren naar binnen!

De bieren van Brouwerij Homeland

Algemene Voorwaarden     Privacy       |    Designconnection    |    © 2020 Brouwerij Homeland
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0