beter blik

ADP_9174-bewerkt

Onze bijzondere bieren stoppen wij het liefst in een RVS-fust of een blik. Voor optimale versheid en veruit het meest milieuvriendelijk, maximaal recyclebaar en efficiënt in transport. Transport dat we ook nog eens 100% elektrisch hebben ingericht.

Geen lucht en licht

Onze craftbieren verpakken we op een manier die het beste is voor ons bier en het milieu. Precies om die redenen gaat al ons bier in blik of in roestvrijstalen fusten. Dit zorgt voor optimale versheid van ons bier. Want blik of RVS zijn namelijk de enige verpakkingen die licht en lucht, de grootste vijanden van bier, niet doorlaten.

blikkenlijn_ADP4213
blikkenlijn_ADP4227
blikkenlijn_ADP4217
blikkenlijn_ADP4222
previous arrow
next arrow

Efficiëntie

Blik is ook met het oog op duurzaamheid, een betere optie ten opzichte van fles. Blik is beter te vervoeren. Omdat het ruimte-efficiënter is: twee blikken nemen de ruimte van één fles in beslag. Reken maar uit… Ook het gewicht van blik is vele malen lager dan fles. En die twee bij elkaar zorgen ook nog eens voor minder uitstoot tijdens transport. 

Recycling

Bovendien wordt blik meer gerecycled in Nederland. Maar liefst 95% van het blik komt terug voor recycling, terwijl dit van fles 73% is. Ook niet slecht maar blik rules!  Het recyclen van blik bespaart ook meer energie dan het recyclen van glas. Brouwerij Homeland is daarom al jaren een frontrunner als het gaat om de juiste verpakking voor zowel bier als milieu. Blik dus!

Algemene Voorwaarden     Privacy       |    Designconnection    |    © 2020 Brouwerij Homeland
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0