Banner Homelanding

HOMELANDING

Vier de zomer met jong en oud!

Deze zomer is er een nieuw feest in Amsterdam. Van 12 t/m 16 juli toveren wij het helikopterveld op het Marineterrein om tot één groot zomerfestijn!

Geniet van livemuziek, lokale bieren, heerlijk eten en nog veel meer. Voor dit nieuwe feest hebben Brouwerij Homeland en Cantina Mobilé de handen ineengeslagen om samen de zomer in te luiden.

Vijf dagen lang kan je genieten van de beste muziek uit Amsterdam en omstreken. Brouwerij Homeland serveert verschillende bieren en organiseert dagelijks een tour door de brouwerij op het terrein, waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt.

Iedere dag zijn er verschillende activiteiten georganiseerd door onze vrienden op het Marineterrein en de omliggende buurten. In de avond kan je aanschuiven bij een speciaal bierdiner waarbij de beste chefs uit Amsterdam Oost voor je gaan koken.

Het programma zit boordevol verrassingen, waaronder een buurtlunch op zaterdag, bierproeverij in het draaiende restaurant La Molina of ochtendgymnastiek. Zelfs voor een knipbeurt kan je bij Homelanding terecht.

Check onze website en socials voor meer informatie en updates!

12 t/m 16 juli 2023

Marineterrein, Amsterdam

Algemene Voorwaarden     Privacy       |    Designconnection    |    © 2020 Brouwerij Homeland
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0