Ahoy bierliefhebbers en feestgangers! Het is tijd om de zeilen te hijsen en koers te zetten naar het meest smaakmakende festival van het jaar: Het Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum Speciaalbierfestival. Op 8 & 9 maart transformeert Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam in een waar paradijs voor fijnproevers en avonturiers. Tickets zijn nu te koop!

Banner Speciaalbierfestival

Speciaalbierfestival op unieke locatie

Deze ongekende samenwerking tussen Het Scheepvaartmuseum en Brouwerij Homeland belooft twee dagen vol magische ontdekkingen. Een betoverende wereld van vernieuwende speciaalbieren, culinaire meesterwerken, boeiende exposities, livemuziek en eindeloos festival plezier. Een unieke ervaring op een van de meest iconische locaties van de stad, de prachtige overdekte binnenplaats van het Scheepvaartmuseum.

Scheepvaart Museum Open Plein

Speciaal bieren

Duik in het complete assortiment van Brouwerij Homeland en laat je verrassen door ambachtelijk gebrouwen craftbieren die variëren van fris en fruitig tot robuust en pittig, en alles daartussenin. Verlies jezelf in de smaakexplosies van barrel-aged bieren, wildvergiste bieren en onverwachte juweeltjes zoals bijvoorbeeld het spraakmakende pindakaasbier Donderbus. En exclusief voor dit weekend zijn er de John’s Specials, een beperkte oplage van craftbieren speciaal gebrouwen voor dit festival door een van Homelands meesterbrouwers John.

Wat is er te doen

Proef, ruik, speel, ontdek en beleef de festiviteiten: van bierproeverijen en spellen tot quizzen en diners met bierarrangement*. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt je toegangsticket ook gratis toegang tot Het Scheepvaartmuseum en de betoverende tentoonstelling “Food For Thought” door de lens van de gerenommeerde fotograaf en filmmaker Kadir van Lohuizen.

Programma

Bars & foodcourt op het Open Plein
Tekenworkshop op het Open Plein // doorlopend
Livemuziek op het Open Plein // TBA
Lezingen // op verschillende tijdstippen
Optioneel: driegangendiner met beer-pairing // om 18.30 uur op zowel vrijdag als zaterdag (extra reservering vereist)
Optioneel: speciaalbierproeverijen // om 17.30 uur op vrijdag en 16.00 & 17.30 uur op zaterdag (extra reservering vereist)

Openingstijden

Vrijdag 16.00-00.00
Zaterdag 14.00-00.00

Bierwerf Glas gratis bij entree Speciaalbierfestival

Maar dat is nog niet alles! Bij binnenkomst ontvang je een prachtig Bierwerf glas, jouw persoonlijke aandenken aan dit grandioze evenement, om mee naar huis te nemen. Een festival dat alle bemanningsleden, groot en klein, samenbrengt voor een onvergetelijke ervaring.

De bieren van Brouwerij Homeland

Algemene Voorwaarden     Privacy       |    Designconnection    |    © 2020 Brouwerij Homeland
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0